ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Είναι δυνατόν να ακυρωθεί μία παραγγελία χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί η αποστολή των προϊόντων.

Ο τρόποι ακύρωσης μια παραγγελίας είναι οι εξής :

  • Μέσω του λογαριασμού σας στo www.gfpaper.gr :

               (Σύνδεση Λογαριασμού – Ο λογαριασμός μου -> Οι παραγγελίες μου – CANCEL REQUEST )

  • Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο  2421080502 (ώρες λειτουργίας καταστήματος).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από τo https://www.gfpaper.gr/ προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, με πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων στo https://www.gfpaper.gr/ :

  • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]  ή στο τηλέφωνo 24210 23222 (ώρες λειτουργίας καταστήματος).
  • Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.
  • Επίσης μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των προϊόντων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση μη τήρησης των προδιαγραφών.
  • Όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο της 1 εργάσιμης ημέρας από την παραλαβή της παραγγελίας σας και παραλάβουμε την επιστροφή σας σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας (εφόσον φυσικά έχει προηγηθεί συνεννόηση). Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.

  • Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
  • Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.
  • Η επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος και η επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, τα έξοδα αρχικής αποστολής βαραίνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφή.
  • Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της επιστροφής.
 

Δικαίωμα Yπαναχώρησης

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων.

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον :

Αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] με ένδειξη επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας καθώς και συμπληρωμένη την αίτηση υπαναχώρησης που μπορείτε να βρείτε εδώ :

Γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα στο τηλέφωνο 24210 23222 εντός της ως άνω προθεσμίας.

Δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο τα καρτελάκια του καταστήματος https://www.gfpaper.gr/και οι ετικέτες του προϊόντος.

Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος, όπως η εγγύηση, οι οδηγίες χρήσης, και η απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη, με την ταχυδρομική εταιρεία που θα υποδείξει το κατάστημα στους πελάτες.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης:

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που του κατέβαλε ο καταναλωτής, πλην των εξόδων επιστροφής, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα παραλαβής από τον προμηθευτή, του προϊόντος και εφόσον αυτό πληροί τους όρους. To ποσό θα επιστραφεί κατά τον ίδιο τρόπο πληρωμής που επελέγη κατά την παραγγελία (σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 10 Ν. 2251/1994).

Ειδικώς σε περίπτωση αγοράς προϊόντων με αντικαταβολή η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Συνεπώς θα πρέπει να γνωστοποιήσετε εγγράφως (e-mail) και εγκαίρως τον αριθμό λογαριασμού (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε το λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου, όπως αυτό αναφέρεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας πρέπει ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού να είναι το ίδιο πρόσωπο με το οποίο αναγράφεται στο δελτίο παραγγελίας.

Εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, τα προϊόντα επιστρέφονται στον πελάτη με δική του χρέωση.

Τα έξοδα συναλλαγών τραπέζης επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που έχει εξοφληθεί η παραγγελία, θα ενημερωθείτε από τον συνεργάτη μας και σχετικά με την διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Δικαιώματα καταναλωτή

 Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματα καταναλωτή μπορείτε να ανατρέξετε στις σχετικές ιστοσελίδες:

Συνήγορος του Καταναλωτή

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή